Yhteiset tilaisuudet

Kristus-juhla sunnuntaisin klo 17 on koko perheen jumalanpalvelus. Joka kuun ensimmäinen sunnuntai vietämme yhteistä ehtoollista. Tilaisuudessa on simultaanitulkkaus englanniksi ja arabiaksi. Kristus-juhlan yhteydessä on silloin tällöin lastenopetuksia ja toisinaan järjestetään lapsille oma pyhäkoulu tai lastenkirkko samaan aikaan (ks.”Lapsityö”).

Liekki-ilta on musiikki- ja rukouspainotteinen ilta joka kuun ensimmäinen perjantai. Ilta alkaa kahveilla klo 18, jonka jälkeen on ylistystä, rukousta, todistuksia, puheita ja mahdollisuus rukouspalveluun.

Diakoniapäivystys. Maanantaisin klo 10-12. Neuvontaa, keskusteluapua, sielunhoitoa, rukouspalvelua ja ruoka-avustusta

Eläkeläistupa. Joka toinen perjantai klo 13

Rukouskokous. Joka toinen keskiviikko klo 18

Raamattupiiri. Joka toinen keskiviikko klo 18

Kansainvälinen kahvila Hervannassa  perjantaisin klo 19-23 Viialan leipomon tiloissa, os. Lindforsinkatu 2. Tervetuloa viihtymään joko yksin tai kavereidesi kanssa tee- tai kahvikupposen äärellä ja ehkä lautapeliä pelaten! Myös apua papereiden täytössä yms. saatavilla

Ihmisten kohtaamista ja evankeliointia perjantaisin. Kokoonnumme kirkolla klo 17 rukoilemaan ja lähdemme siitä keskikaupungille kertomaan ihmisille Jeesuksesta ja kutsumaan heitä seurakunnan tilaisuuksiin. Joka kuun ensimmäinen perjantai, kun on Liekki-ilta, kokoonnumme jo klo 16.30. Tervetuloa mukaan porukkaan! Yhteyshenkilö: Jukka, p. 0400727663.